Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NIM 2019

Vásárolj a promócióban részt vevő Nestlé termékekből egyidejűleg, legalább 500 Ft értékben a SPAR és INTERSPAR üzletekben, töltsd fel a blokkod AP kódját, TRSZ számát és a vásárlás pontos időpontját itt az oldalon, majd kapard le az online sorsjegyed az ajándékokért vagy kedvezményekért, és indulj a fődíjért!

A promóció időtartama:
2019. május 9. - június 19.

A fődíj sorsolásának időpontja:
2019. június 27. 11 óra 00 perc.

Kérjük, őrizd meg a blokkod, mert annak bemutatása a nyeremények átvételének feltétele!

Játszom

Kódfeltöltés

Regisztrálj, és töltsd fel a Nestlé termékvásárlás után kapott nyugtán található AP kódot, TRSZ számot és a vásárlás pontos idejét (dátum, óra, perc), majd kapard le az online sorsjegyet a nyereményekért vagy kedvezménykuponokért!

(APA12345678 – 3 betű karakter és 8 számjegy egybe írva, szóköz és egyéb elválasztás nélkül)
(1234567890 – maximum 10 számjegyből álló számsor)

Minden sikeres pályázat feltöltés után egy online sorsjegyet kaparhatsz le, mely azonnal megmutatja a nyereményed. Nyereményedről üzenetet küldünk az általad megadott email címre.   Az AP kódot tartalmazó blokkot mindenképp őrizd meg, mert bemutatása a nyeremények átvételének feltétele!

* A csillaggal megjelölt mezőket kötelező kitölteni. A következő szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy nem érkezik meg válaszlevelünk: freemail.hu, citromail.hu és vipmail.hu. Javasoljuk, hogy lehetőleg más e-mail szolgáltatót válassz a regisztrációhoz.

Nem tudsz hibázni, hiszen nálunk nincs NEM NYERT szelvény! Kapard le a pályázatodért kapott online sorsjegyet, ami alatt egy kedvezménykupont vagy, ha nyerő időpontban kapartál, egy nyereményt fogsz találni!

Sorsjegyedet nem nyerőidőpontban kapartad le, de ne csüggedj, mert ezúttal egy kedvezmény kupont ért a kaparásod!

További jó játékot kívánunk!
A Nestlé csapata

Nyertesek

Fődíj nyertes

  • A fődíj sorsolásának időpontja: 2019. június 27. 11 óra 00 perc

További nyertesek

  • ...
  • ...
  • ...