Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gyakran ismételt kérdések

1. Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

 • Vásárolj legalább egy promócióban résztvevő BALATON szelet® terméket
 • Töltsd fel a promóciós csomagolás belsejében található 7 jegyű kódot a nyereményjáték időtartama alatt, 2020. október 1. és november 30. között, a www.balatonszelet.hu weboldalon vagy a www.facebook.com/BALATONszelet/ oldalon, chatboton keresztül.

(Az első kód feltöltésével egy időben regisztrálnod is kell. A többi kódfeltöltésnél már csak az e-mail címed és a 7 jegyű kódot kell megadnod.)

2. Mit tegyek, ha a csomagolás a NYERTEL feliratot rejti? 

Ha a promóciós csomagolás belsejében a NYERTEL feliratot találod, a csomagolás pénztárnál történő bemutatásával azonnali nyereményként átvehetsz egy BALATON Bumm 42g terméket a promócióban részt vevő beváltóhelyeken. A beváltóhelyek listáját itt találod: Beváltóhelyek
A kialakult járványügyi helyzet miatt a kereskedelmi dolgozók egészségének védelmében arra kérünk titeket, hogy a csomagolások leadásánál fokozottan figyeljetek a higiéniára és a javasolt távolság betartására. 

3. Melyik BALATON szelet® termékekben találok kódokat?

A játékban kizárólag az alábbi, promóciós csomagolású BALATON szelet® termékek vesznek részt:

 • BALATON Tej 30g
 • BALATON Ét 30g
 • BALATON Bumm 42g
 • BALATON Bumm Fehérben 42g

4. Hogyan tudok Chatboton keresztül regisztrálni a nyereményjátékban?

 1. www.facebook.com/BALATONszelet/ oldalon a Messenger ablakban válaszd a Kód beküldése opciót.
 2. Add meg a Keresztneved.
 3. Fogadd el a Játékszabályzatot és az adatkezelési szabályzatot.
 4. Erősítsd meg, hogy elmúltál-e 18 éves.
 5. Add meg a teljes neved.
 6. Add meg az e-mail címed.
 7. Küldj egy fényképet a teljes promóciós csomagolásról a benne található 7 számjegyű kóddal együtt.
 8. Írd be a kódot.

5. Hogyan tudok a weboldalon keresztül regisztrálni a nyereményjátékra?

 1. A www.balatonszelet.hu weboldalon add meg e-mail címed és a promóciós csomagolásban található 7 jegyű kódot.
 2. A felugró ablakban add meg vezetékneved, keresztneved, illetve fogadd el a Játékszabályzatot, az Általános Részvételi Feltételeket és Adatvédelmi szabályzatot.
 3. Ez után kövesd a megadott e-mail címedre érkező levelekben megadott lépéseket.

6. Mettől meddig tart a nyereményjáték?

A nyereményjáték 2020. október 1. 08:00:00-tól 2020. november 30. 23:59:59-ig tart. A nyereményjáték teljes időtartama alatt minden nap játszhatsz.

7. Ki vehet részt a promócióban?

A promócióban bejelentett, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött személyek vehetnek részt.

8. Hova kell feltöltenem a kódot?

A kódot a www.balatonszelet.hu weboldalon vagy a www.facebook.com/BALATONszelet/ oldalon, chatboton keresztül kell feltöltened.

Az első kód feltöltésével egy időben regisztrálnod is kell. A regisztráció́ az e-mail cím és a kód megadása után történik.

Figyelem: a www.balatonszelet.hu weboldalra kattintva a játékosokat a rendszer automatikusan átirányítja a www.nyerjanestlevel.hu weboldalra, ahol a regisztráció és kódfeltöltés kivitelezésre kerül, ez egy technikai megoldás, a pályázat feltöltést nem befolyásolja.

9. Hova kell feltöltenem a képet a csomagolásról?

 • Feltöltheted Chatboton keresztül, a  www.facebook.com/BALATONszelet/ oldalon, a kódfeltöltéssel egyidejűleg, a megadott lépéseket követve.
 • Feltöltheted úgy, hogy a www.balatonszelet.hu weboldalon feltöltöd az e-mail címed és a kódot. Nyertesség esetén az e-mail címedre küldött levélben kattints a gombra és töltsd fel a képet!
 • Amennyiben a weboldalon töltöd fel a kódot, csakis az e-mail címedre küldött levélben megjelenő gombra kattintva tudod elküldeni részünkre a csomagolásról a fotót.

10. Hogyan történik a nyeremények sorsolása?

Minden regisztrált játékos kódfeltöltéssel indulhat az előre kisorsolt időpontokhoz tartozó napi nyereményekért, az előre kisorsolt időpontokhoz tartozó heti nyereményért, továbbá részt vesz a fődíj sorsoláson. 

A napi és heti nyeremények tekintetében az előre kisorsolt nyerő időpontok véletlenszerűségét a számítógépes sorsolóprogram biztosítja. A fődíj sorsolása közjegyző jelenlétében történik.

A napi és heti nyeremények tekintetében a nyerő időpontok kisorsolásának dátuma: 2020.09.18. 14:00. Az előre sorsolt nyerő időpontok a Játékosok számára titkosak. A sorsolás nem nyilvános.
A főnyeremény sorsolásának időpontja: 2020. december 04. 11:00. Helyszíne: a közjegyző 1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 4/b. I/5. szám alatti irodája.

11. Mit nyerhetek?

A nyereményjáték ideje alatt a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra:

 • Fődíj: 1 Millió Forinttal feltöltött bankkártya (összesen 1 db),
 • Heti nyeremény: hetente 1 db Samsung 50" Q60T QLED Smart 4K TV 2020 típusú TV készülék (összesen 9 db),
 • Napi nyeremény: naponta 10 db Cinema City mozijegy (összesen 610 db),
 • Azonnali nyeremény: 1 db 42 g-os Balaton BUMM termék (minden „NYERTEL” feliratot tartalmazó, a játékszabályzat 1. pontjában rögzített termék csomagolása 1 db 42 g-os Balaton Bumm beváltására jogosít fel a kijelölt beváltóhelyeken, 1 db nyertes csomagolás egyszeri beváltásra jogosít fel).

12. Mennyi nyereményt nyerhetek?

 • A promóció ideje alatt maximum 5 db napi nyereményt tudsz nyerni.
 • A promóció ideje alatt maximum 1 db heti nyereményt tudsz nyerni.
 • A promóció ideje alatt pályázók között összesen 1 db fődíjat sorsolunk ki.

13. Mennyi pályázatot tudok beküldeni?

A promóció ideje alatt korlátlan számú pályázatot tudsz beküldeni, azonban egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat.

14. Mikor értesülök róla, hogy napi vagy heti nyereményt vagy fődíjat nyertem?

Amennyiben napi vagy heti nyereményt nyertél, a pályázat leadása után 48 órán belül értesítést kapsz a regisztrációkor megadott e-mail címedre nyertességedről. 

A fődíj nyertest a fődíj sorsolást követően (2020. december 04. 11:00) 3 munkanapon belül e-mailben értesíti a Lebonyolító e-mailben.

15. Mit kell megőriznem a kódbeküldést követően?

Minden Játékos a nyertesség igazolása céljából őrizze meg a nyereményjáték végét követő 30 (harminc) naptári napig sértetlen állapotban a promócióban résztvevő termékek csomagolását, oly módon, hogy a benne található kód jól olvasható legyen.

Azoknak is érdemes megtartani a csomagolást, akiket a pályázat leadását követő 48 órán belül nem értesítünk arról, hogy nyertek, hiszen, amennyiben a Lebonyolítónak tartaléknyertest kell hirdetnie, újból esélyük nyílik a nyeremények elnyerésére.

16. Mit kell tennem, ha napi vagy heti nyereményt vagy fődíjat nyertem?

Mindenképpen tartsd meg a nyertes kódot tartalmazó promóciós csomagolást.

Ha napi vagy heti nyereményt nyertél, akkor a regisztrációnál megadott e-mail címre küldött automatikus üzenetben megerősítjük a nyertességedet a pályázat leadását követő 48 órán belül. Ezután a Lebonyolító e-mailben felveszi veled a kapcsolatot és elkéri a nyertesség igazolásához szükséges adatokat. 

Ha te nyerted meg a fődíjat, akkor a Lebonyolító a sorsolást követő legkésőbb 3 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot e-mail formájában és bekéri tőled a nyertesség igazolásához szükséges adatokat.

17. Hogyan és mikor jutok a nyereményemhez?

Az egyes nyeremények átadási időintervalluma változó, erről a Játékszabályzatban tájékozódhatsz, illetve kollégáink a kapcsolatfelvétel során is igyekeznek kellő információt biztosítani a kiküldésről, így mindenképp figyeld a regisztráció során megadott e-mail címedre érkező üzeneteket és kövesd az ott megadott lépéseket.

18. Mi a teendőm, ha további kérdéseim lennének?

A játékkal kapcsolatban és a nyereményekkel kapcsolatos további információért a balatonjatek@hu.nestle.com e-mail címre írva tudsz érdeklődni, míg a BALATON termékekkel kapcsolatban a Nestlé Fogyasztói Szolgálatát keresheted a 06 80 442 881 telefonszámon vagy az info@hu.nestle.com e-mail címen.

Kapcsolat

Köszönjük érdeklődésedet!

A játékkal és a nyereményekkel kapcsolatos kérdéseidet a balatonjatek@hu.nestle.com e-mail címre várjuk.

Ha a Balaton Szelet termékekkel kapcsolatban érdeklődsz, a Nestlé fogyasztói szolgálatát keresheted, a 06 80 442 881 telefonszámon vagy az info@hu.nestle.com e-mail címen.