Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
« Főoldal

GYIK – Gyakran ismételt kérdések

NESTLÉ - Rázd fel a képzeleted!
 • 1. Melyik NESTLÉ márkák vesznek részt a promócióban?

  Kizárólag a After Eight, Balaton, Boci, KitKat, L’Atelier, Nestlé, Smarties márkák vesznek részt a promócióban.

  A promócióban részt vevő termékek és üzletek listájáról a Játékszabályzatban tájékozódhatsz.

 • 2. Mettől meddig tart a nyereményjáték?

  A promóció 2019. november 7-től 2019. december 6-ig tart. A nyereményjáték teljes időtartama alatt minden nap játszhatsz.

 • 3. Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

  Vásárolj egyidejűleg legalább bruttó 1499 Forint értékben a promócióban résztvevő márkákat, majd a vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a nyereményjáték időtartama alatt a www.nyerjanestlevel.hu/csokimikulas oldalon. Az első kód feltöltésével egy időben regisztrálsz is a Játékba.

 • Ki vehet részt a promócióban?

  A promócióban részt vehet minden 18. életévét betöltött, Magyarországon állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy, kivéve

  • a Szervezők vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.),
  • a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.),
  • valamint a Játékban résztvevő termékeket árusító kereskedelmi egységek, illetve ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, vagy velük munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban állók, és mindezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bek. 2. pontjában meghatározott hozzátartozói.
 • Hova kell feltöltenem a kódot?

  A kódot a www.nyerjanestlevel.hu/csokimikulas weboldalon kell feltöltened. Első kódfeltöltés alkalmával regisztrálnod kell személyes adataiddal (név, születési dátum).

 • Hogyan történik a nyeremények sorsolása?

  A napi nyeremények esetében a játék során napi 1 db előre sorsolt nyerő időpontot határoz meg a Lebonyolító. Amennyiben a kódfeltöltésed az előre sorsolt időpontban, vagy az azt követő legkorábbi időpontban történt, megnyerheted a napi nyereményt. A főnyeremény sorsolása 2019.12.13. napján 14:30-kor történik a Lebonyolító telephelyén, közjegyző által.

 • Mit nyerhetek?

  Napi nyeremény

  A promóció ideje alatt napi 1 db nyereményt sorsolunk ki, ez a promóció alatt összesen 30 db nyereményt jelent.

  Nyeremény: 1 db STAMP 2in1 roller/hóroller


  Főnyeremény

  1 db 1.000.000 Forint értékű utazási utalvány, melynek részletes leírását a Játékszabályzatban találod.

 • Hogyan történik a nyeremények érvényesítése?

  A nyereményt és az azzal kapcsolatos információkat az általad, a regisztráció során megadott e-mail címre a Lebonyolító ügynökség továbbítja. Ritkán, de előfordulhat, hogy az értesítő email a Spam/Levélszemét mappába érkezik, így ezt is ellenőrizd a kapcsolatfelvétel során.

 • Mikor értesülök róla, hogy nyertem?

  A kódfeltöltés után 24 órán belül értesítést kapsz a regisztrációkor megadott e-mail címedre, hogy a feltöltött kóddal nyertél-e napi ajándékot.

 • Mit kell megőriznem a kódbeküldést követően?

  A játék végétől számított 90 napig mindenképpen őrizd meg a vásárlást igazoló blokkot, amivel játszottál, valamint a hozzá tartozó tételes blokkot/számlát, mert nyereményedre való jogosultságodat ezzel kell igazolnod.

  Ha esetleg nem nyertél, akkor is őrizd meg a nyugtát, mert tartaléknyertesként is kizárólag ennek ellenében veheted át a nyereményedet.

 • Mit kell tennem, ha nyertem?

  Ha nyertél, egy e-mail üzenetet fogsz kapni. Ezután nyertességedet igazolnod kell a vásárlást igazoló blokk bemutatásával.

  Kérlek, készíts egy jó minőségű fotót a nyertes blokkodról és küldd el csatolmányként a razdfelakepzeleted@wonderduck.hu email címre. Amennyiben a beküldött fotó nem megfelelően azonosítható, úgy az eredeti blokk vagy számla postai úton való beküldése szükséges a Wonderduck Agency Zrt. részére, az 1118 Budapest Rétköz utca 31. fszt. 1. címre (érdemes ajánlott küldeményként feladnod és a feladás előtt lefotóznod a blokkot).

 • Hogyan és mikor jutok a nyereményemhez?

  Az egyes nyeremények átadási időintervalluma változó, erről a Játékszabályzatban tájékozódhatsz, illetve kollégáink a kapcsolatfelvétel során is igyekeznek kellő információt biztosítani a kiküldésről.

 • Hány ajándék nyertese lehetek?

  A Játék teljes időtartama alatt maximum 1 db napi és 1 db főnyeremény átvételére lehetsz jogosult.

 • Mi a teendőm, ha további kérdéseim lennének?

  A játékkal és a nyereményekkel kapcsolatos további információért a razdfelakepzeleted@wonderduck.hu email címre írva tudsz érdeklődni, míg termékekkel kapcsolatban a Nestlé Hungária Kft-t, az 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7. címen keresheted a 06-80-442-881 telefonszámon vagy az info@hu.nestle.com e-mail címen.