Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VÁSÁROLJ NESTLÉ ÉDESSÉGET EGYSZERRE LEGALÁBB 1499 FT ÉRTÉKBEN EGYES ÁRUHÁZAKBAN, ÉS NYERD MEG AZ ÉRTÉKES NAPI NYEREMÉNYEK ÉS A VÁLASZTHATÓ FŐDÍJAK EGYIKÉT!

Nyeremények:

Kérjük, hogy őrizd meg a vásárlást igazoló blokkot a promóció végéig!
Játék időtartama: 2020.03.12. – 04.13.

Naponta:

Választható főnyeremények összesen 2 db:

vagy

A főnyeremény 200.000 Ft értékű voucher formájában átvehető,
amely felhasználható a www.nagyutazas.hu oldalon.

Köszönjük, hogy velünk játszottál, nyereményjátékunk véget ért!

Regisztráció

Az első felöltöltéshez regisztráció szükséges. Kérjük, regisztrálj a játékban a szükséges adatok megadásával.

Kérlek ellenőrizd a lenti adatokat!
  Feliratkozásommal kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a Nestlé Hungária Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) saját, illetve a Nestlé cégcsoport tagjainak (Cereal Partners Hungária Kft.) marketingtevékenysége céljából (különösen a Nestlé mint vállalat társadalmi szerepvállalásáról szóló információk átadása, továbbá a táplálkozásra, közös időtöltésre és egészséges életmódra vonatkozó gyakorlati tippek, receptek, praktikák megismertetése, illetve a Nestlé által szervezett aktivitások, játékok, promóciókra való figyelemfelhívás, valamint piackutatás céljából) illetve személyre szabott hírlevél, direkt marketing kommunikáció küldése céljából felhasználja, a fenti célok megvalósítása érdekében elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, SMS útján, illetve postai úton megkeressen. Tudomásul veszem, hogy az adataim gépi úton kerülnek feldolgozásra, továbbá, hogy adataim harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat jogosult vagyok bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonni, továbbá jogomban áll adataim a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni (kérjük, hogy nevezd meg, hogy melyik hírlevélről kívánsz leiratkozni) a hírlevél alján található leiratkozás funkció használatával, a Nestlé Hungária Kft. címére elküldött levél útján: 1388 Budapest, Pf.:85., e-mailben: leiratkozas@hu.nestle.com. illetve a Nestlé Hungária Kft. ingyenesen hívható telefonszámán: 06-80-442-881. Adatmódosítással kapcsolatos igények az info@hu.nestle.com email címen jelezhetők. Az adatkezelő az adataimat kizárólag tiltási nyilatkozatom kézhezvételéig kezeli.

  Érvényes feltöltés

  Pályázatoddal részt veszel a napi nyeremény és a fődíj sorsolásán! Növeld esélyeidet újabb feltöltésekkel! Kérjük, hogy őrizd meg a vásárlást igazoló eredeti blokkot!
  Sok szerencsét kívánunk!

  Sikeres regisztráció

  A regisztrációról egy értesítő e-mail-t küldtünk a megadott e-mail címre.

  Nyertesek

  Napi nyertesek

  Ezen a napon még nincs nyertes.

  Fődíj nyerteseink:

  Microsoft XBOX ONE X játékcsomag: Zsikó Péter

  Wellness hétvége: Lévai Szilárd

   

  Gratulálunk!

  Így nyerhetsz:

  Vásárolj

  Nestlé édességet egyszerre legalább 1499 Ft értékben egyes TESCO áruházakban a promóció időtartama alatt!

  Őrizd meg

  a vásárlást igazoló blokkot, majd regisztrálj és töltsd fel a blokk adatait a weboldalon!

  Microsoft XBOX ONE X
  játékcsomag

  vagy

  Wellness hétvége

  Nyerd meg

  a napi ajándékot vagy az értékes választható főnyeremények egyikét! Ne feledd, minél több blokkot töltesz fel, annál nagyobb eséllyel indulhatsz a nyereményekért!

  Részletes Játékszabályzat ITT!

  Az alábbi termékekkel játszhatsz:

  A nyereményekért bármely a Tesco hipermarketekben elérhető Nestlé édesség termék vásárlásával indulhatsz.
  A Tesco hipermarketek listáját és a Tesco hipermarketekben elérhető Nestlé édességek pontos listáját itt tudod megtekinteni.