Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GYIK – GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

NESTLÉ - Rázd fel a képzeleted!

MELYIK NESTLÉ MÁRKÁK VESZNEK RÉSZT A PROMÓCIÓBAN?

Kizárólag az After Eight, Balaton, Boci, KitKat, L’Atelier, Nestlé, Smarties, Nesquick, Party márkák vesznek részt a promócióban. A promócióban résztvevő̋ termékek és üzletek listájáról a Játékszabályzatban tájékozódhatsz.

METTŐL MEDDIG TART A NYEREMÉNYJÁTÉK?

A promóció 2020. március 12-től 2020. április 13-ig tart. A nyereményjáték teljes időtartama alatt minden nap játszhatsz.

HOGYAN VEHETEK RÉSZT A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN?

Vásárolj egyes TESCO áruházakban egyidejűleg legalább bruttó 1499 Forint értékben a promócióban résztvevő termékeket, majd a vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a nyereményjáték időtartama alatt a www.nyerjanestlevel.hu/husvet oldalon. Az első kód feltöltésével egyidőben regisztrálsz is a Játékba.

KI VEHET RÉSZT A PROMÓCIÓBAN?

A promócióban részt vehet minden 18. életévét betöltött, Magyarországon állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személy, kivéve

HOVA KELL FELTÖLTENEM A KÓDOT?

A kódot a www.nyerjanestlevel.hu/csokinyuszi weboldalon kell feltöltened. Az első kódfeltöltés alkalmával regisztrálnod kell személyes adataiddal a játékba

HOGYAN TÖRTÉNIK A NYEREMÉNYEK SORSOLÁSA?

A napi nyeremények esetében a játék során napi 1 db előre sorsolt nyerő időpont van. Amennyiben a kódfeltöltésed az előre sorsolt időpontban vagy az azt követő legkorábbi időpontban történt, megnyerheted a napi nyereményt. A főnyeremény sorsolása 2020.04.17. 14:00-kor történik a Játékszabályzatban szereplő helyszínen, közjegyző által.

MIT NYERHETEK?

A promóció ideje alatt naponta 1 db (a promóció során összesen 33 db) 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány nyerhető meg, amely felhasználható a www.regiojatek.hu webshopban.

Főnyeremény

Ha Te vagy a főnyeremény egyik szerencsés nyertese, akkor a blokkfeltöltésnél kiválasztott ajándékot nyerheted. Összesen 2 db választható főnyeremény:

  1. 1 db - Microsoft XBOX ONEX játékkonzol
  2. 1 db - Belföldi családi wellness hétvége

HOGYAN TÖRTÉNIK A NYEREMÉNYEK ÉRVÉNYESÍTÉSE?

A nyereményt és az átvétellel kapcsolatos információkat a regisztráció során megadott e-mail címedre küldjük el. Ritkán, de előfordulhat, hogy az értesítő email a Spam/Levélszemét mappába érkezik, így ezt is ellenőrizd a kapcsolatfelvétel során.

MIKOR ÉRTESÜLÖK RÓLA, HOGY NYERTEM?

Amennyiben Te vagy a napi nyertes, a kódfeltöltés után 24 órán belül értesítést kapsz a regisztrációkor megadott e-mail címedre.

MIT KELL MEGŐRIZNEM A KÓDBEKÜLDÉST KÖVETŐEN?

A játék végétől számított 90 napig mindenképpen őrizd meg a vásárlást igazoló blokkot, amivel játszottál, valamint a hozzá tartozó tételes blokkot/számlát, mert nyereményedre való jogosultságodat ezzel kell igazolnod.

Ha esetleg nem nyertél, akkor is őrizd meg a nyugtát, mert tartaléknyertesként is kizárólag ennek ellenében veheted át a nyereményedet.

MIT KELL TENNEM, HA NYERTEM?

Ha nyertél, egy e-mail üzenetet fogsz kapni. Ezután nyertességedet igazolnod kell a vásárlást igazoló blokk bemutatásával. További teendőidről értesítünk a sorsolást követően e-mailben.

HOGYAN ÉS MIKOR JUTOK A NYEREMÉNYEMHEZ?

Az egyes nyeremények átadási időintervalluma változó, erről a Játékszabályzatban tájékozódhatsz, illetve kollégáink a kapcsolatfelvétel során is igyekeznek kellő információt biztosítani a kiküldésről.

ÖSSZESEN MENNYI AJÁNDÉKOT NYERHETEK?

A Játék teljes időtartama alatt maximum 1 db napi ajándék és 1 db főnyeremény átvételére lehetsz jogosult.

MI A TEENDŐM, HA TOVÁBBI KÉRDÉSEIM LENNÉNEK?

A játékkal és a nyereményekkel kapcsolatban a nestle@banbang.hu email címre írhatsz, vagy a +36 1 610 8952 (H-P 9:00 és 17:30 között) telefonszámon érdeklődhetsz, a termékekkel kapcsolatban a Nestlé Hungária Kft-t a +36 80 442 881 telefonszámon vagy az info@hu.nestle.com e-mail címen keresheted fel.