Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Promóció időtartama: 2020.március 2. - 2020. április 30.

Blokkfeltöltés és pontbeváltás legkésőbb 2020.május 8-ig!

Vásárolj bármilyen FELIX® multipack terméket, töltsd fel a blokkon szereplő AP-kódot, vagy a játékszabályzatban megnevezett, részvevő online áruházak számlaadatait, gyűjtsd a pontokat és váltsd őket általad választott ajándékokra a készlet erejéig! Ne feledd, ha legalább 20 pontot összegyűjtesz a játék során, automatikusan indulsz fődíjunk, egy Fiat 500 Hybrid álomautó sorsolásán is! Az ajándékok aktuális elérhető készletéről az Ajándékok menüpontban tájékozódhatsz. A blokkot vagy számlát őrizd meg a játék végéig!

FELIX® bögre választható mintával

2500 db

Promóció időtartama: 2020.március 2. - 2020. április 30.

Kódfeltöltés

FELIX® esernyő

1500 db

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima kávéfőzőgép

150 db

FELIX® bögre választható mintával

2500 db

1 db Fiat 500 Hybrid személyautó

Blokkfeltöltés és pontbeváltás legkésőbb 2020.május 8-ig!

Vásárolj bármilyen FELIX® multipack terméket, töltsd fel a blokkon szereplő AP-kódot, gyűjtsd a pontokat és váltsd őket általad választott ajándékokra a készlet erejéig! Ne feledd, ha legalább 20 pontot összegyűjtesz a játék során, automatikusan indulsz fődíjunk, egy Fiat 500 Hybrid álomautó sorsolásán is! Az ajándékok aktuális elérhető készletéről az Ajándékok menüpontban tájékozódhatsz. A blokkot vagy számlát őrizd meg a játék végéig!

Kedves Játékosunk

Játékunk 2020. május 8. 17:00-kor véget ért.
Köszönjük, hogy velünk játszottál!

A főnyeremény-sorsolás időpontja: 2020. május 15.
A szerencsés fődíj nyertest a weboldalon 2020. május 25-én tesszük közzé.

Minden jót kíván a FELIX® csapata!

Kódfeltöltés

Töltsd ki a lenti vásárlási adatokat! Ha több terméket is vásárolsz, több pontot gyűjthetsz!

Regisztráció

Az ajándékok aktuális elérhető készletéről az Ajándékok menüpontban tájékozódhatsz.

Az első kódfeltöltéshez regisztráció szükséges. Töltsd ki a lenti adatokat, hogy feltöltésed érvényes legyen! Ha több terméket is vásárolsz, több pontot gyűjthetsz!

Tovább

Feliratkozásommal kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a Nestlé Hungária Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) saját, illetve a Nestlé cégcsoport tagjainak (Cereal Partners Hungária Kft.) marketingtevékenysége céljából (különösen a Nestlé mint vállalat társadalmi szerepvállalásáról szóló információk átadása, továbbá a táplálkozásra, közös időtöltésre és egészséges életmódra vonatkozó gyakorlati tippek, receptek, praktikák megismertetése, illetve a Nestlé által szervezett aktivitások, játékok, promóciókra való figyelemfelhívás, valamint piackutatás céljából) illetve személyre szabott hírlevél, direkt marketing kommunikáció küldése céljából felhasználja, a fenti célok megvalósítása érdekében elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, SMS útján, illetve postai úton megkeressen. Tudomásul veszem, hogy az adataim gépi úton kerülnek feldolgozásra, továbbá, hogy adataim harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat jogosult vagyok bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonni, továbbá jogomban áll adataim a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni (kérjük, hogy nevezd meg, hogy melyik hírlevélről kívánsz leiratkozni) a hírlevél alján található leiratkozás funkció használatával, a Nestlé Hungária Kft. címére elküldött levél útján: 1388 Budapest, Pf.:85., e-mailben: leiratkozas@hu.nestle.com. illetve a Nestlé Hungária Kft. ingyenesen hívható telefonszámán: 06-80-442-881. Adatmódosítással kapcsolatos igények az info@hu.nestle.com email címen jelezhetők. Az adatkezelő az adataimat kizárólag tiltási nyilatkozatom kézhezvételéig kezeli.

Sikeres feltöltés!

Feltöltésedről megerősítő e-mailt küldtünk az általad megadott e-mail címre.

Gyűjtsd a pontokat és váltsd őket ajándékokra a készlet erejéig! Ne feledd, ha legalább 20 pontot összegyűjtesz a játék során, automatikusan indulsz fődíjunk, egy Fiat 500 Hybrid sorsolásán is! Pontjaidat a megerősítő e-mailen keresztül tudod beváltani ajándékokra. Az ajándékok aktuális elérhető készletéről az Ajándékok menüpontban tájékozódhatsz.

Rendben

Így nyerhetsz

Vásárolj

bármilyen FELIX
multipack terméket.

Váltsd be

pointjaidat ajándékokra a készlet erejéig!
Az ajándékok aktuális elérhető készletéről az Ajándékok menüpontban tájékozódhatsz.

Töltsd fel

a vásárlást igazoló blokkod vagy a játékszabályzatban megjelölt, résztvevő online áruházaktól kapott számlád adatait és gyűjtsd a pontokat legkésőbb 2020. május 8-ig! Ne felejtsd el blokkodat vagy számládat megőrizni a játék végéig!
A képek csak illusztrációk.

Nyerd meg

a főnyereményt is! Ha legalább 20 pontot összegyűjtöttél a játék során, automatikusan indulsz fődíjunkért, egy Fiat 500 Hybrid álomautóért is!
Többszörös pontok, többszörös esély a sorsoláson!

Így nyerhetsz

Vásárolj

bármilyen FELIX
multipack terméket.

Töltsd fel

vásárolt adataid és gyűjtsd a pontokat legkésőbb 2020. május 8-ig! Ne felejtsd el blokkodat megőrizni a játék végéig!

Váltsd be

pointjaidat ajándékokra a készlet erejéig!
Az ajándékok aktuális elérhető készletéről az Ajándékok menüpontban tájékozódhatsz.

Nyerd meg

a főnyereményt is! Ha legalább 20 pontot összegyűjtöttél a játék során, automatikusan indulsz fődíjunkért, egy Fiat 500 Hybrid álomautóért is!
Többszörös pontok, többszörös esély a sorsoláson!
A képek csak illusztrációk.

Résztvevő termékek

10 pont

FELIX 24x100 gramm
vagy 44x100 gramm multipack állateledel
valamennyi ízvariáns

4 pont

FELIX 12x100 gramm
vagy 12x80 gramm multipack állateledel
valamennyi ízvariáns

1 pont

FELIX 4x100 gramm
vagy 4x80 gramm multipack állateledel
valamennyi ízvariáns

Ajándékok

FELIX® bögre,
választható mintával

FELIX®
esernyő

NESCAFÉ® Dolce Gusto®
Infinissima kávéfőzőgép

1 db Fiat 500 Hybrid
személyautó

Fődíj nyertes:
Kucsera Lilla

Egy játékos a promóció időtartama alatt legfeljebb 1 db kávégépet, 3 db esernyőt, 3 db bögrét nyerhet.
Ha legalább 20 pontot összegyűjtöttél a játék során, automatikusan indulsz a főnyeremény sorolásán is!
A blokkot vagy számlát őrizd meg a játék végéig!
A képek illusztrációk.

Kedves Játékosunk!

A FELIX "Szedd a mancsod!" nyereményjáték lezárult. Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

A leadott pontbeváltások feldolgozás alatt vannak.

Annak érdekében, hogy ajándékod minél hamarabb eljuthasson hozzád, kérjük add meg azt a magyarországi címet, ahová ajándékod szállíthatjuk, illetve azt a telefonszámot, amelyet a futárnak átadhatunk a sikeres kézbesítés biztosításának érdekében:

Szállítási cím:
Telefonszám:
06

Kérjük az OK gomb megnyomásával erősítsd meg pontbeváltási szándékod.

Nyertesek

FELIX 2020 országos fogyasztói promóció - GYIK

Általános kérdések és válaszok

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz a promócióban résztvevő FELIX multipack állateledelekből, melyek vásárlásával pontokat gyűjthetsz. A 4x100 gramm vagy 4x80 gramm FELIX állateledel 1 pontot, a 12x100 gramm vagy 12x80 gramm FELIX állateledel 4 pontot, míg a 24x100 gramm vagy 44x100 gramm FELIX állateledel 10 pontot ér.

Regisztrálj a weboldalon, majd töltsd fel a blokkon vagy számlán szereplő adatokat, a termékekkel és azok mennyiségével együtt, és az eredeti blokkról vagy számláról készült fotót. A sikeres feltöltésről visszaigazoló e-mailt fogunk küldeni a regisztrációkor megadott e-mail címedre. Ha eléred az adott ajándékokhoz tartozó ponthatárokat, beválthatod pontjaidat, és megszerezheted az Általad választott azonnali ajándékot, amennyiben még van készleten. 20 pont megszerzése után automatikusan indulsz a főnyeremény sorsoláson is. Ha a 20 pont többszörösét gyűjtöd össze, többszörös eséllyel indulsz a fődíjért.

Meg kell őriznem a blokkokat?

Igen, a játék végéig mindenképpen őrizd meg a vásárlási bizonylatokat, hiszen, ha megnyered a főnyereményt, akkor bekérhetjük Tőled azokat a blokkokat, amelyek feltöltésével részt vettél a játékban.

Online vásároltam. Részt vehetek a nyereményjátékban?

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel 2020. március 26-án módosítottuk a Játékszabályzatot, így amennyiben az itt felsorolt online áruházak valamelyikében vásároltál FELIX eledelt a promóció időtartama alatt, részt vehetsz a játékban. A következő online áruházak számláit fogadjuk el: TESCO, AUCHAN, SPAR, Petissimo, eMAG, Kifli.hu. Kérjük kövesd a Játékszabályzat 2. számú mellékletében meghatározottakat a kódfeltöltésnél!

Meddig tart a nyereményjáték?

A játékban a 2020. március 2. 00 óra 00 perc és 2020. április 30. 23 óra 59 perc között vásárolt termékek és kiadott blokkok vesznek részt. Blokkot feltölteni és pontot beváltani 2020. március 2. 10 óra 00 perctől 2020. május 08. 17 óra 00 percig lehet.

Milyen FELIX termékek vesznek részt a nyereményjátékban?

A játékban minden 4x100 grammos vagy 4x80 grammos, 12x100 grammos vagy 12x80 grammos és 24x100 grammos vagy 44x100 grammos FELIX állateledel részt vesz. A termékek pontos listáját megtalálod a Játékszabályzat 1. számú mellékletében.

Még nem múltam el 18 éves. Részt vehetek a játékban?

A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.

Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban?

Kérjük, olvasd el figyelmesen a Játékszabályzatot, ami elérhető a Játékszabályzat menüpontban, vagy vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Ha technikai kérdésed van:
E-mail: felix@bangbang.hu
Posta: 1393 Budapest Pf. 341
Telefon: +36 1 610 8952 (H-P 9:00 és 17:30 között)
Ha a játékkal és termékkel kapcsolatos kérdésed vagy észrevételed van, keresd a Nestlé Fogyasztói Szolgálatát:
E-mail: info@hu.nestle.com
Posta: 1388 Budapest, Pf. 85.
Telefon: 06 80 442 881 (H-P: 8:00 és 17.00 között)

Pontgyűjtéssel kapcsolatos kérdések és válaszok

Hogyan tölthetem fel a blokkokat?

Regisztrálj a www.nyerjanestlevel.hu/felix oldalon, majd a „Blokkfeltöltés” menüpontban töltsd fel blokkod / számlád adatait és képét a játék időtartama alatt.

Hány blokkot tölthetek fel egy nap?

Naponta bármennyi blokkot / számlát feltölthetsz korlátozás nélkül.

Egy blokkal csak egyszer tudok játszani?

Igen. Egy vásárlási bizonylattal csak egyszer tudsz játszani. Ugyanazon blokk / számla többszöri feltöltésére nincs lehetőséged.

Hogyan játszhatok, ha a blokkon nem szerepel a termék neve (gyűjtő blokk)?

Abban az esetben fogadjuk el a gyűjtőblokkokat, ha annak kiadója (az adott áruház erre felhatalmazott alkalmazottja/vezetője) az áruház hivatalos pecsétjével és saját aláírásával ellátja, és kézzel írva feltünteti rajta a megvásárolt termékek nevét és kiszerelését.

Játszhatok akkor, ha METRO áruházban vagy nagykereskedésben vásároltam FELIX termékeket?

Nem, mert amennyiben a vásárlást igazoló blokk nem rendelkezik a pályázathoz szükséges AP/APA kóddal, vagy nem a résztvevő online áruházak valamelyikéből származik a vásárlást igazoló számla, a Pályázat beküldése érvénytelen. A Játékban AP/APA kóddal rendelkező blokkok, valamint a Játékszabályzat 2. számú mellékletben meghatározott online webshopon történt vásárlásról kapott számlák vehetnek részt.

Hány pont szükséges az ajándékok megszerzéséhez?

20 pont beváltása után Tiéd lehet egy FELIX kerámia bögre, választható mintával, 40 pont szükséges a FELIX esernyőhöz, míg 100 pont a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima kávéfőzőhöz. Ne feledd: minden ajándék a készlet erejéig érhető csak el! A weboldalon tájékozódhatsz az azonnali ajándékok mennyiségéről. A fődíj sorsoláson való részvételhez legalább 20 pont szükséges, de növelheted esélyedet, ha a minimum pontmennyiség többszörösét töltöd fel.

Akkor is indulhatok a fődíjért, ha nem váltottam ajándékra a megszerzett pontjaimmal?

Igen, amennyiben a játék során legalább 20 pontot összegyűjtöttél, függetlenül attól, hogy beváltottad-e őket.

Nem tudom feltölteni a blokkot az oldalon, mit tegyek?

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a felix@bangbang.hu e-mail címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk!

Beírtam a blokk adatait, de azt írta a rendszer, hogy ezt a blokkot már feltöltötték. Hogyan lehetséges ez, mi a teendőm?

Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy minden blokkot csak egyszer lehessen feltölteni, így, ha Te voltál az első blokkfeltöltő, akkor valószínűleg valamilyen technikai probléma lehet. Mindenképpen szeretnénk utána nézni, hogy mi okozhatta a problémát, így arra kérünk, hogy küldd el nekünk a blokkod képét az elérhetőségeddel együtt a felix@bangbang.hu e-mail címre.

Ha beváltom a pontjaimat ajándékokra, és nem lesz a fődíj sorsoláshoz elegendő 20 pontom, akkor újra annyit kell gyűjtenem, hogy részt vehessek a sorsoláson?

A játék tejes időtartama alatt gyűjtheted a pontokat, és ha be is váltod ajándékra, akkor is indulsz a főnyeremény sorsoláson, hiszen pontjaid a fődíjsorsolás szempontjából nem fognak elveszni.

Mi történik, ha már megszereztem 20 pontot a fődíj sorsoláshoz?

A játék ekkor sem áll meg! Minden újabb feltöltéssel növelheted pontjaid számát, így megtöbbszörözheted esélyed a sorsoláson. Például 40 ponttal már kétszereses eséllyel indulsz a fődíj sorsoláson.

Ajándékokkal kapcsolatos kérdések és válaszok

Mennyi ajándékot nyerhetek a játék során?

Egy játékos a promóció időtartama alatt legfeljebb 1 db kávégépet, 3 db esernyőt és 3 db bögrét nyerhet meg. A főnyeremény-sorsolásán 1 db Fiat 500 Hybrid személyautó talál gazdára.

Mit kell tennem, ha szeretném beváltani a pontjaimat ajándékokra?

Amint eléred az adott ajándékhoz tartozó szükséges pontok mennyiségét máris beválthatod rá pontjaidat, amennyiben az ajándékból még van elérhető készlet. Természetesen, ha tovább szeretnél gyűjteni, akkor arra is van lehetőséged. Viszont, ha mégis úgy döntesz, hogy felhasználod eddigi pontjaidat, akkor a blokkfeltöltést követően kapott visszaigazoló e-mailben találsz egy erre vonatkozó linket, melyre kattintva kérvényezheted pontjaid beváltását. A visszaigazoló e-mail újraküldését bármikor kérvényezheted a játék weboldalán a „Pontbeváltás” menüpontban. Ha több azonnali nyereményre is szeretnéd beváltani a pontjaidat, akkor az ajándékok készletének erejéig ezt megteheted, valamint akkor, ha még nem érted el az azonnali nyereményekre vonatkozó maximálisan megnyerhető ajándékok számát. Az azonnali nyeremények készletéről a weboldalon az „Ajándékok” menüpontban tájékozódhatsz.

Mit kell tennem, ha én nyertem a fődíjat?

Ünnepelj és dőlj hátra! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden. A Szervező fenntartja a jogot, hogy ajándékod nyilvános program keretében adja át, és ezt különböző média felületeken megossza.

Hogyan kapom meg az ajándékomat, ha nyertem?

Azonnali nyeremények: A nyereményeket futárszolgálattal juttatjuk el Hozzád, a pontbeváltási kérelmed benyújtásakor megadott címedre. A nyereményjáték végétől számított 90 napon belül (vagyis 2020. augusztus 5-ig bezárólag). A főnyeremény átadására a nyertessel előre egyeztetett helyszínen és időpontban kerül sor, legkésőbb a nyereményjáték végétől számított 90 napon belül (vagyis 2020. augusztus 5-ig bezárólag) ajándékozási szerződés által. A fődíj esetében a Szervező fenntartja a jogot arra, hogy nyilvános esemény keretein belül fogja átadni az autót, melynek menetéről mindenképpen tájékoztatni fogunk, és melynek megtagadása a nyertes pályázatod kizárását vonhatja maga után, vagyis a Szervező tartaléknyertest jelöl ki.

Mikor kapom meg az ajándékomat?

Nyereményedet a játékot követően 90 naptári napon belül (vagyis 2020. augusztus 5-ig) juttatjuk el a pontbeváltási kérelmed benyújtásakor megadott címedre.

Szeretném kicserélni valami másra a nyereményem. Hol tehetem ezt meg?

Sajnos a nyeremények cseréjére nincs lehetőség. Javasoljuk, hogy vásárolj és tölts fel még blokkokat, hogy pontot gyűjthess más, neked tetsző ajándékokra is.

Kapcsolat

Kérdésed van a játékkal kapcsolatban? Az alábbi elérhetőségek bármelyikén szívesen válaszolunk neked.
1393 Budapest Pf.: 341
+36 1 610 8952 (H-P 9:00 és 17:30 között)
A nyereményjáték során megadott adatait törlését a Nestlé fogyasztói szolgálatánál kérvényezheted írásosan: (info@hu.nestle.com). Amennyiben adataid törlését a nyereményjáték vége előtt kéred, úgy a pontbeváltási és a főnyeremény sorsolásán való résztvételed esélyeit is elveszíted.
Kedves játékosunk!

Játékunk 2020. május 8. 17:00-kor véget ért.
Köszönjük, hogy velünk játszottál!

A főnyeremény-sorsolás időpontja: 2020. május 15.
A szerencsés fődíj nyertest a weboldalon 2020. május 25-én tesszük közzé.

Minden jót kíván a FELIX® csapata!