Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A Nestlé L'atelier
leplezetlenül egyedi finomságaival
most nyerhetsz is!

Vásárolj a SPAR, INTERSPAR áruházakban
legalább 1 db Nestlé L'ATELIER táblás
vagy praliné terméket,
töltsd fel
a vásárlásod adatait, és legyen Tiéd
értékes ajándékaink egyike!

A promóció időtartama:
2021. március 4. – március 31.
Fődíjsorsolás időpontja:
2021. április 2. 10.00.
Kérünk, a blokkot őrizd meg!

Napi
nyeremény:
Bags for Me hátizsák és kulacs
Heti
nyeremény:
Fujifilm Instax
Mini 11 instant
fényképezőgép
Fődíj:
Benger E-City Elektromos kerékpár

Hogyan játszhatok?

Vásárolj legalább 1 db, a promócióban résztvevő Nestlé terméket bármely magyarországi SPAR áruházban 2021. március 4. és 31. között!
Regisztrálj, majd a vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a Kódfeltöltés menüpontban! (A blokkot vagy számlát őrizd meg, mert bemutatása a nyeremény átvételének feltétele.)
Nyerd meg a fődíjat, a Benger E-City Elektromos kerékpárt!
A promóció részleteit és a játékszabályzatot itt találod,
vagy keresd a Nestlé Fogyasztói Szolgálat munkatársait az ingyenesen hívható telefonszámon: 06 80 442 881

Nyereményjátékunk véget ért!

A nyertesek értesítése és az adategyeztetés folyamatosan zajlik.

Fődíj sorsolás: 2021. április 2. 10.00

Kedves Játékosunk!

Köszönjük, hogy részt veszel nyereményjátékunkban.

Kérjük őrízd meg a promóciós blokkodat vagy online számládat, mert ha Te leszel a szerencsés, nyereményed átvételéhez szükséged lesz rá.

A nyereményjáték részleteit keresd játékszabályzatunkban, kérdés esetén fordulj ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@maxxonreklam.hu e-mail címen.

A játékban sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel,
Nestlé nyereményjáték csapata

Hiba

Regisztráció

Az első kódfeltöltéshez regisztráció szükséges. Töltsd ki a lenti adatokat, hogy feltöltésed érvényes legyen! Nagyobb eséllyel nyerhetsz, ha több kódot is feltöltesz.
Kérlek ellenőrizd a lenti adatokat!
  E-mail cím
  Vezetéknév
  Keresztnév
  Megismertem és elfogadom a Játékszabályzatot és hozzájárulok adataimnak, a Játékkal összefüggő, Játékszabályzatban leírtak szerinti kezeléséhez.
  Szeretnék ingyenes hírleveleken keresztül értesülni a Nestlé Hungária Kft. termékeiről, újdonságairól, aktuális ajánlatairól.
  Tovább
  Feliratkozásommal kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a Nestlé Hungária Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) marketingtevékenysége céljából (különösen a Nestlé mint vállalat társadalmi szerepvállalásáról szóló információk átadása, továbbá a táplálkozásra, közös időtöltésre és egészséges életmódra vonatkozó gyakorlati tippek, receptek, praktikák megismertetése, illetve a Nestlé által szervezett aktivitások, játékok, promóciókra való figyelemfelhívás, valamint piackutatás céljából) illetve személyre szabott hírlevél, direkt marketing kommunikáció küldése céljából felhasználja, a fenti célok megvalósítása érdekében elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, SMS útján, illetve postai úton megkeressen.

  Tudomásul veszem, hogy az adataim gépi úton kerülnek feldolgozásra, továbbá, hogy adataim harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat jogosult vagyok bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonni, továbbá jogomban áll adataim a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni (kérjük, hogy nevezd meg, hogy melyik hírlevélről kívánsz leiratkozni) a hírlevél alján található leiratkozás funkció használatával, a Nestlé Hungária Kft. címére elküldött levél útján: 1388 Budapest, Pf.:85., e-mailben: leiratkozas@hu.nestle.com. illetve a Nestlé Hungária Kft. ingyenesen hívható telefonszámán: 06-80-442-881. Adatmódosítással kapcsolatos igények az info@hu.nestle.com email címen jelezhetők. Az adatkezelő az adataimat kizárólag tiltási nyilatkozatom kézhezvételéig kezeli.
  A nyeremények képei csak illusztrációk
  A hivatalos játékszabályzatot itt olvashatod.

  Gratulálunk

  A regisztrációról egy értesítő e-mail-t küldtünk a megadott e-mail címre, melyben megtalálod első feltöltött kódodat is.

  Termékek listája

  Nyeremények

  Napi
  nyeremény:
  Bags for Me hátizsák és kulacs
  Heti
  nyeremény:
  Fujifilm Instax
  Mini 11 instant
  fényképezőgép
  Fődíj:
  Benger E-City Elektromos kerékpár

  Nyertesek

  • Fődíj

   • Balogh Ivánné
    (Budapest)
  • Heti nyertesek

   • Még nincsenek nyertesek
  • Napi nyertesek

   • Még nincsenek nyertesek

  Kapcsolat

  Köszönjük érdeklődésedet!

  A játékkal és a nyereményekkel kapcsolatos kérdéseidet az ugyfelszolgalat@maxxonreklam.hu e-mail címre várjuk.

  Ha a Nestlé termékekkel kapcsolatban érdeklődsz, a Nestlé fogyasztói szolgálatát keresheted a 06 80 442 881 telefonszámon vagy az info@hu.nestle.com e-mail címen.