Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
VÁSÁROLJ egyidejűleg legalább 2 darab, a promócióban szereplő Nestlé terméketbármely magyarországi LIDL áruházban.
Regisztálj és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait a www.nyerjanestlevel.hu oldalra!
Legyen szerencséd és NYERD meg a fődíjat, a RENAULT CLIO típusú személyautót vagy a napi 25.000Ft értékű LIDL vásárlási utalvány egyikét!
A játék időtartama: 2020. február 27. - április 1.
A fődíj sorsolásának időpontja: 2020. április 7., 9:00 óra

Hogyan játszhatok?

Vásárolj egyidejűleg legalább 2 db, a promócióban résztvevő Nestlé terméket bármelyik magyarországi LIDL áruházban 2020. február 27. és április 1 között!
Regisztrálj, majd a vásárlást igazoló blokk adatait töltsd fel a Kódfeltöltés menüpontban! (A blokkot őrizd meg, mert bemutatása a nyeremény átvételének feltétele.)
Nyerd meg a fődíjat, a RENAULT CLIO-t, vagy a napi vásárlási utalvány egyikét!
A promóció részleteit és a játékszabályzatot itt találod,
vagy keresd a Nestlé Fogyasztói Szolgálat munkatársait az ingyenesen hívható telefonszámon: 06 80 442 881

Kódfeltöltés

Játékunk véget ért, köszönjük, hogy velünk játszottál!

A fődíj, az Új Renault Clio nyertese:
Bodor Rozália

Gratulálunk!

Érvényes feltöltés

Pályázatoddal részt veszel a napi nyeremény és a fődíj sorsolásán! Növeld esélyeidet újabb feltöltésekkel! Kérjük, hogy őrizd meg a vásárlást igazoló eredeti blokkot!
Sok szerencsét kívánunk!

Regisztráció

Az első kódfeltöltéshez regisztráció szükséges. Töltsd ki a lenti adatokat, hogy feltöltésed érvényes legyen! Nagyobb eséllyel nyerhetsz, ha több kódot is feltöltesz.
Kérlek ellenőrizd a lenti adatokat!
  E-mail cím
  Vezetéknév
  Keresztnév
  Megismertem és elfogadom a Játékszabályzatot és hozzájárulok adataimnak, a Játékkal összefüggő, Játékszabályzatban leírtak szerinti kezeléséhez.
  Szeretnék ingyenes hírleveleken keresztül értesülni a Nestlé Hungária Kft. termékeiről, újdonságairól, aktuális ajánlatairól.
  Tovább
  Feliratkozásommal kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a Nestlé Hungária Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) saját, illetve a Nestlé cégcsoport tagjainak (Cereal Partners Hungária Kft.) marketingtevékenysége céljából (különösen a Nestlé mint vállalat társadalmi szerepvállalásáról szóló információk átadása, továbbá a táplálkozásra, közös időtöltésre és egészséges életmódra vonatkozó gyakorlati tippek, receptek, praktikák megismertetése, illetve a Nestlé által szervezett aktivitások, játékok, promóciókra való figyelemfelhívás, valamint piackutatás céljából) illetve személyre szabott hírlevél, direkt marketing kommunikáció küldése céljából felhasználja, a fenti célok megvalósítása érdekében elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, SMS útján, illetve postai úton megkeressen. Tudomásul veszem, hogy az adataim gépi úton kerülnek feldolgozásra, továbbá, hogy adataim harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat jogosult vagyok bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonni, továbbá jogomban áll adataim a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni (kérjük, hogy nevezd meg, hogy melyik hírlevélről kívánsz leiratkozni) a hírlevél alján található leiratkozás funkció használatával, a Nestlé Hungária Kft. Címére elküldött levél útján: 1388 Budapest, Pf.:85., e-mailben: leiratkozas@hu.nestle.com. Illetve a Nestlé Hungária Kft. Ingyenesen hívható telefonszámán: 06-80-442-881. Adatmódosítással kapcsolatos igények az info@hu.nestle.com email címen jelezhetők. Az adatkezelő az adataimat kizárólag tiltási nyilatkozatom kézhezvételéig kezeli.
  A nyeremények képei csak illusztrációk
  A hivatalos játékszabályzatot itt olvashatod.

  Gratulálunk

  A regisztrációról egy értesítő e-mail-t küldtünk a megadott e-mail címre, melyben megtalálod első feltöltött kódodat is.

  Termékek

  Nyertesek

  dátum
  nyertes játékosok