Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A promóció időtartama: 2020. 08. 24. - 2020. 09. 30. A képek illusztrációk

VAN MÁR KÓDOD?

SPAR-BAN VÁSÁROLTÁL?

A promóció időtartama: 2020. 08. 24. - 2020. 09. 30. A képek illusztrációk

Hogyan játszhatok?

Vásárolj promóciós
NESCAFÉ 3in1
termékeket!

Töltsd fel a
csomagolásban
lévő kódot!

Őrizd meg a
csomagolást!

Nyerd meg a 2 millió Ft fődíjat, vagy napi nyereményünket, a 3 db 30 000 Ft-os vásárlási utalvány egyikét!

*A nyeremény átvétele csak a nyertes kódot tartalmazó csomagolás bemutatásával lehetséges.

Mely termékek vesznek részt a promócióban?

NESCAFÉ 3in1
Classic 7x17 g

NESCAFÉ 3in1
Classic 10x17 g

NESCAFÉ 3in1
Classic 20x17 g

NESCAFÉ 3in1
Classic 28x17 g

Szeretnél indulni extra nyereményekért?
Vásárolj promóciós termékeket bármelyik SPAR üzletben, töltsd fel a blokkon található AP kódot és a vásárlás időpontját!

Mit nyerhetek?

Fődíj: 1x

Napi nyeremény: napi 3x
30 000 Ft értékű vásárlási utalvány

A promóció ideje alatt egy játékos naponta 1 db napi, a Játék teljes időtartama alatt pedig maximum 10 db napi és 1 db heti nyereményre lehet jogosult.

Extra nyeremények

Növeld a nyerési esélyed! Vásárolj a SPAR-ban és vidd el az
extra ajándékainkat*!

*A nyeremény átvétele csak a nyertes AP kódot tartalmazó blokk bemutatásával lehetséges.

A szervező fenntartja a nyeremények változtatási jogát.

Kérlek ellenőrizd a lenti adatokat!

  Kódfeltöltés

  Töltsd fel a csomagolásban lévő kódot!

  E-mail cím:

  Termékkód:

  Melyik napi nyereményt választanád?

  Kérlek ellenőrizd a lenti adatokat!

   Regisztráció

   Erről az e-mail címről még nem történt kódfeltöltés. Kérjük, hogy add meg adataidat az alábbi űrlap kitöltésével.

   E-mail cím:

   Vezetéknév:

   Keresztnév:

   Születés:

   Tovább
   Feliratkozásommal kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a Nestlé Hungária Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) saját, illetve a Nestlé cégcsoport tagjainak (Cereal Partners Hungária Kft.) marketingtevékenysége céljából (különösen a Nestlé mint vállalat társadalmi szerepvállalásáról szóló információk átadása, továbbá a táplálkozásra, közös időtöltésre és egészséges életmódra vonatkozó gyakorlati tippek, receptek, praktikák megismertetése, illetve a Nestlé által szervezett aktivitások, játékok, promóciókra való figyelemfelhívás, valamint piackutatás céljából) illetve személyre szabott hírlevél, direkt marketing kommunikáció küldése céljából felhasználja, a fenti célok megvalósítása érdekében elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, SMS útján, illetve postai úton megkeressen. Tudomásul veszem, hogy az adataim gépi úton kerülnek feldolgozásra, továbbá, hogy adataim harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat jogosult vagyok bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonni, továbbá jogomban áll adataim a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni (kérjük, hogy nevezd meg, hogy melyik hírlevélről kívánsz leiratkozni) a hírlevél alján található leiratkozás funkció használatával, a Nestlé Hungária Kft. címére elküldött levél útján: 1388 Budapest, Pf.:85., e-mailben: leiratkozas@hu.nestle.com. illetve a Nestlé Hungária Kft. ingyenesen hívható telefonszámán: 06-80-442-881. Adatmódosítással kapcsolatos igények az info@hu.nestle.com email címen jelezhetők. Az adatkezelő az adataimat kizárólag tiltási nyilatkozatom kézhezvételéig kezeli.

   Sikeres kódfeltöltés

   Köszönjük, hogy játszottál! A sikeres kódfeltöltésről a megadott e-mail címen értesítünk. A játékkal és a nyereményekkel kapcsolatos kérdéseidet a nescafejatek@hu.nestle.com e-mail címre várjuk.
   Ha a SPAR-ban vásároltál, és szeretnéd feltölteni a blokk adatait az extra nyereményekért, kattints a gombra:

   Részt vennél a SPAR promócióban is?
   Töltsd fel a vásárláskor kapott blokk adatait,
   és indulj az extra nyereményekért!

   Nyertesek

   Gratulálunk a szerencséseknek! Válaszd ki a naptár segítségével azt a napot, amelynek nyerteseire kíváncsi vagy!

   A Fődíj nyertese:

   sorsolás:

   2020.10.01.

   Utalványt nyert:

   Ezen a napon még nincs nyertes, látogass vissza később!

   A nyerteseket e-mailben értesítjük

   Kíváncsi vagy, kik nyertek extra nyereményt?

   Gyakran ismételt kérdések

   Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

   Vásárolj legalább egy, a promócióban résztvevő terméket, majd a stick (üres kávéporos tasak) csomagolás belsejében található 8 jegyű kódot töltsd fel a nyereményjáték időtartama alatt a www.jatek.nescafe.hu oldalon. Az első kód feltöltésével egy időben regisztrálnod is kell.

   Melyik NESCAFÉ termékekben találok kódokat?

   Kizárólag a promóciós csomagolású NESCAFÉ 3in1 Classic termékekben (17g, 7 x 17g, 10 x 17g, 20 x 17g, 28 x 17g). A promóciós kód a stick csomagolás belsejében található.

   Mettől meddig tart a nyereményjáték?

   A promóció 2020. augusztus 24. 08:00:00-tól 2020. szeptember 30. 23:59:59-ig tart. A nyereményjáték teljes időtartama alatt minden nap játszhatsz.

   Ki vehet részt a promócióban?

   A promócióban részt vehet minden 18. életévét betöltött, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, kivéve
   • • a Szervezők vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.),
   • • a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.),
   • • valamint a Játékban résztvevő termékeket árusító kereskedelmi és vendéglátóipari egységek, illetve ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, vagy velük munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban állók, és mindezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bek. 2. pontjában meghatározott hozzátartozói.

   Hova kell feltöltenem a kódot?

   A kódot a www.jatek.nescafe.hu weboldalon kell feltöltened, majd regisztrálnod az oldalon abban az esetben, ha a megadott e-mail címről még nem volt kódfeltöltés. Az első kód feltöltésével egy időben regisztrálnod is kell. A regisztráció́ az e-mail cím és a kód megadása után történik.

   Figyelem: a www.jatek.nescafe.hu weboldalra kattintva a játékosokat a rendszer automatikusan átirányítja a www.nyerjanestlevel.hu weboldalra, ahol a regisztráció és kódfeltöltés kivitelezésre kerül, ez egy technikai megoldás, a pályázatfeltöltést nem befolyásolja.

   Hogyan történik a nyeremények sorsolása?

   A napi nyeremények esetében a játék kezdete előtt napi 3 db előre sorsolt nyerőidőpontot határoz meg a szervező. Amennyiben a kódfeltöltésed az előre sorsolt időpontban, vagy az azt követő legkorábbi időpontban történt, megnyerheted az általad, a kódfeltöltés során már kiválasztott nyereményt.

   A főnyeremény kisorsolására 2020. 10. 01. napján 14:00 órakor kerül sor közjegyző jelenlétében a közjegyző 1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 4/b. I/5. szám alatti irodájában.

   Mit nyerhetek?

   Napi nyeremény

   A promóció ideje alatt napi 3 db nyereményt sorsolunk ki, ez a promóció alatt összesen 114 db nyereményt jelent. Az öt résztvevő márka nyereménye közül a kódfeltöltés során te választhatod ki a neked leginkább tetszőt.

   Az alábbi márkák és nyereményeik közül választhatsz:
   • • 30.000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány
   • • 30.000 Ft értékű bookline vásárlási utalvány
   • • 30.000 Ft értékű H&M vásárlási utalvány
   • • 30.000 Ft értékű IKEA vásárlási utalvány
   • • 30.000 Ft értékű Dechatlon vásárlási utalvány

   Főnyeremény
   2 000 000 Ft Mastercard bankkártyán

   Hogyan kell kiválasztanom, melyik napi nyereményt szeretném megnyerni?

   A kódfeltöltés során a nyereménylehetőségek felsorolásánál választhatod ki bepipálással azt a napi nyereményt, amit meg szeretnél nyerni. Minden újabb kódfeltöltésnél újabb márkát/nyereményt választhatsz.

   Hogyan történik a nyeremények érvényesítése?

   A nyereményt és az azzal kapcsolatos információkat az általad a regisztráció során megadott e-mail címre a lebonyolító ügynökség, a HPS Experience Kft. továbbítja. Ritkán, de előfordulhat, hogy az értesítő email a Spam/Levélszemét mappába érkezik, így ezt is ellenőrizd a kapcsolatfelvétel során.
   A beváltás feltételeit a partnerek egyedileg határozzak meg, így annak feltételeiről a Játékszabályzatban, vagy a partner honlapján és a márkaboltokban tudsz érdeklődni. Egy vásárlás alkalmával egy nyereményre vonatkozó kedvezmény váltható be, más akcióval/promócióval nem vonható össze. A nyeremény készpénzre nem váltható, értékéből készpénz nem adható vissza. A nyeremény csak termékekre váltható be, az ezen felül jelentkező szállítási költség adott esetben külön kerül felszámolásra és a nyertes játékost terheli.

   Mikor értesülök róla, hogy nyertem?

   Amennyiben nyertél, a kódfeltöltés után 48 órán belül értesítést kapsz a regisztrációkor megadott e-mail címedre.

   Mit kell megőriznem a kódbeküldést követően?

   A játék végétől számított 90 napig mindenképpen őrizd meg a csomagolást, amivel játszottál, mert nyereményedre való jogosultságodat ezzel kell igazolnod.
   Ha esetleg nem nyertél, akkor is őrizd meg a csomagolást, mert tartaléknyertesként is kizárólag a csomagolás ellenében veheted át a nyereményed.

   Mit kell tennem, ha nyertem?

   Ha nyertél, egy e-mail üzenetet fogsz kapni, amelyben egy linken keresztül ellenőrizheted a regisztrációkor megadott adatokat. Ezután nyertességedet igazolnod kell a nyertes kódot tartalmazó promóciós csomagolás bemutatásával. A nyertesértesítő emailben találsz majd egy linket, amelyre kattintva egy webes felületen keresztül fel tudod tölteni a csomagolásról készített jó minőségű fotót. Ez a legegyszerűbb módja az érvényesítésnek, de emailben is beadhatod a pályázatot, melynek során azt kérjük, hogy a nyertes kódot tartalmazó eredeti csomagolásról készült fotót küldd el csatolmányként a nescafejatek@hu.nestle.com e-mail címre. Amennyiben a beküldött fotó nem megfelelően azonosítható́, úgy az eredeti csomagolás postai úton való beküldése szükséges a HPS Experience Kft. részére az 1054 Budapest Hold utca 27. címre (érdemes ajánlott küldeményként feladnod és a feladás előtt lefotóznod a kódot).

   Hogyan és mikor jutok a nyereményemhez?

   Az egyes nyeremények átadási időintervalluma változó, erről a Játékszabályzatban tájékozódhatsz, illetve kollégáink a kapcsolatfelvétel során is igyekeznek kellő információt biztosítani a kiküldésről.

   Mi a teendőm, ha további kérdéseim lennének?

   A játékkal kapcsolatban és a nyereményekkel kapcsolatos további információért a nescafejatek@hu.nestle.com email címre írva tudsz érdeklődni, míg a NESCAFÉ termékekkel kapcsolatban a Nestlé Fogyasztói Szolgálatát keresheted a 06 80 442 881 telefonszámon vagy az info@hu.nestle.com e-mail címen.