Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gyakran ismételt kérdések

 • Meddig tart a nyereményjáték?

  A nyereményjátékban 2019. 12. 02. 06:00-tól vehetsz részt, és 2019. 12. 18-án 23:59-kor ér véget.

 • Miről szól ez a nyereményjáték?

  Minden alkalom, amikor vásárolsz a hazai Lidl üzletek valamelyikében a promócióban részt vevő kedvenc Nestlé reggelizőpelyheid és MIZO 1,5L-es 2,8%-os UHT tej közül egyszerre, egy újabb remek lehetőség arra, hogy NYERJ EGY REGGELIZŐ CSOMAGOT vagy A FŐNYEREMÉNYEK EGYIKÉT: egy 250.000.-FT értékű, vagy egy 150.000.-FT értékű, esetleg egy 100.000.- FT értékű LIDL VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT! Ahhoz, hogy részt vehess a Főnyeremények sorsolásán, pályázatod feltöltésekor ki kell pipálnod az erre vonatkozó boxot: „Részt kívánok venni a Főnyeremények sorsolásán is.”!

 • Mely termékek vesznek részt a játékban? Ezek hol kaphatók?

  NESQUIK Cereal 225g - CHOCAPIC Cereal 250g - CINI-MINIS Cereal 250g - COOKIE CRISP Cereal 225g - Mizo 1,5L-es 2,8%-os UHT TEJ

 • Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

  A nyereményjátékban való részvételhez nincs más dolgod, mint vásárolni legalább egy dobozzal a promócióban részt vevő Nestlé reggelizőpelyhek ÉS Mizo 1,5L-es 2,8%-os UHT TEJ közül egyszerre (legalább 1-1 db) bármely magyarországi LIDL áruházban. Majd töltsd fel a promóció weboldalán a vásárlást igazoló blokkról a nyugtaszámot, a vásárlás időpontját, valamint a vásárlás helyét és add meg a kért adataidat. Ha napi nyereményt nyertél pályázatoddal E-mailben értesítünk! Ne feledd, ha szeretnél pályázatoddal részt vehetsz a Főnyeremények sorsolásán is a játék végén.

  Pályázat feltöltése az alábbi promóciós weboldalon lehetséges: www.nyerjanestlevel.hu/reggelisztarjai

 • Kell vásárolnom, ha részt akarok venni a játékban?

  Igen, vásárolnod kell a promóciós Nestlé reggelizőpelyhekből és Mizo 1,5L-es 2,8%-os UHT TEJ-ből egyszerre legalább egy-egy darabot.

 • Milyen idősnek kell lennem a részvételhez?

  A játékban azok vehetnek részt, akik betöltötték 18. életévüket.

 • Kérdésem van a Nestlé reggelizőpelyhekkel kapcsolatban.

  Ha kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban, a márkaoldalon többet is megtudhatsz róluk. Ha ott sem találod meg a választ a kérdésedre, lépj kapcsolatba a Nestlé Fogyasztói Szolgálattal. (tel.: 06-80-44-28-81).

 • Meg kell őriznem a blokkot?

  Igen, a vásárlást igazoló blokkot mindenképp őrizd meg! Ha te nyersz, a nyereményed átvétele előtt igazolásként be kell mutatnod.

 • Technikai problémám van az oldallal...

  Sajnáljuk, hogy problémád adódott az oldallal. Próbáld meg frissíteni, ha ez nem segít, akkor használj esetleg másik webböngészőt. Próbáld meg frissíteni, ha ez nem segít, akkor használj esetleg másik webböngészőt.

 • Mikor értesülök róla, hogy napi nyereményt nyertem?

  Pályázatod feltöltését követő 24 órán belül értesítést kapsz a regisztrációkor megadott e-mail címedre, hogy pályázatoddal jogosult vagy-e napi nyereményre.

 • Mi a teendő, ha napi nyereményt nyertem?

  Gratulálunk a nyereményedhez! Nyertes pályázat esetén E-mailt küldünk a regisztráció alkalmával megadott E-mail címedre, ha kitöltötted az E-mailen megküldött link alapján a nyertes adatlapot és pályázatod érvényes, munkatársaink megküldik részedre nyereményed. A nyerteseknek az értesítő e-mailt követően 10 munkanapjuk van arra, hogy írásban igazolják pályázatukat, különben a nyeremény elveszik.

 • Mi a teendő, ha Főnyereményt nyertem?

  Gratulálunk a nyereményedhez! Nyertes pályázat esetén E-mailt küldünk a regisztráció alkalmával megadott E-mail címedre, melyben leírjuk milyen módon kell igazolnod a pályázatod ahhoz, hogy a Főnyereményt átvehesd (lásd: Játékszabályzat) A nyerteseknek az értesítő E-mailt követően 10 munkanapjuk van arra, hogy írásban igazolják pályázatukat. Amennyiben ez nem történik meg a megadott határidőn belül, úgy Szervezőnek jogában áll a soron következő jogosultra átruházni a nyereményt.